HEIDENHAIN heeft digitaal een goed verhaal

Klartext is de taal waarmee u uw HEIDENHAIN besturingen programmeert, eenvoudig met dialoog op het beeldscherm. Om het u hierbij zo gemakkelijk mogelijk te maken, vindt u alle benodigde informatie helder en overzichtelijk verzameld op het zogeheten Klartext Portal.

Alles weten over onze besturingen?
Het Klartext Portal is vooral gericht op de informatie, trainingen en de programmeervoorbeelden van de HEIDENHAIN besturingen. Hier vindt u alle informatie helder gerubriceerd en digitaal eenvoudig toegankelijk te downloaden. Zoals technische informatie, handboeken, cursussen en diverse verhelderende instructievideo’s.
De site,
www.klartext-portal.nl, is een groeiende bron van informatie en hét portal voor alles wat met onze besturingen te maken heeft, 24/7 gratis beschikbaar. Ook de HEIDENHAIN website www.heidenhain.nl biedt gebruikers een grote, actuele en snel doorzoekbare datebase. Door voortdurende updates groeit deze database met de dag in zowel inhoud als relevantie.

Kijk mee op HEIDENHAIN TV
Via de Mediatheek van Klartext-portal heeft u toegang tot YouTube met op HEIDENHAINtv een uitgebreid scala aan video’s dat snel inzicht geeft in allerlei aspecten rond de bediening en productie. Of het nu gaat om programma-uploads, de werking van TNC-besturingen, montage instructie of de karakteristieke eigenschappen van de producten van HEIDENHAIN; alles wordt, soms met zeer gedetailleerde 3D-animaties, helder in beeld gebracht.