Wist u al hoe eenvoudig u StateMonitor toevoegt aan uw productieproces?

Het monitoren van uw machines en het verbeteren van uw productiviteit is met StateMonitor toegankelijk voor iedereen. StateMonitor, onderdeel van Connected Machining, geeft inzicht in onder andere de status, beschikbaarheid en het rendement van tot wel 30 aangesloten machines! Ook machinemeldingen en programma looptijden zijn door StateMonitor tot in detail uit te lezen.

Beschikt u over een HEIDENHAIN besturing die jonger is dan 10 jaar? Met optie 18 (vrij schakelen van HEIDENHAIN DNC) op uw besturing wordt het delen van data met StateMonitor mogelijk gemaakt. Een overzicht van ondersteunende HEIDENHAIN besturingen treft u hier. Om data overdracht tussen machine en StateMonitor tot stand te brengen dient u verder alleen nog te beschikken over een netwerkverbinding. Dit is uw intern netwerk, aangezien er geen data extern worden gedeeld en worden opgeslagen. Zodra de besturing door uw netwerkspecialist is geconfigureerd kunt u aan de slag met de installatie!

StateMonitor is een software product en hierdoor eenvoudig te installeren op uw PC. Het koppelen van uw machines aan StateMonitor gebeurt aan de hand van enkele eenvoudige stappen. Om toegang te krijgen tot StateMonitor maakt u gebruik van uw webbrowser. StateMonitor is uiteraard ook rechtstreeks vanaf de besturing achter de machine toegankelijk.

Maak eenvoudig diverse rollen aan om toegang tot data in te stellen. Bepaal zo de rechten voor onder andere de operator, werkplaats-chef, werkvoorbereiding, etc. Nadat u bent ingelogd kunt u aan de slag met de machinedata en inzichten die in real-time vanaf uw machines wordt gegenereerd. U beschikt alleen over de benodigde gevisualiseerde inzichten, waarbij de complete logboeken te allen tijde intern en afgeschermd zijn. StateMonitor is geen Cloud applicatie en biedt hierdoor maximale databescherming.

Ga zelf aan de slag met StateMonitor.

Vraag hier vrijblijvend uw gratis proefversie aan en profiteer 90 dagen zonder beperkingen!

Tip:
StateMonitor wordt live gedemonstreerd tijdens de TechniShow van 20-23 maart in de Jaarbeurs Utrecht. U kunt zich hier aanmelden voor gratis toegang tot deze beurs.