Een betrouwbaar proces verbetert concurrentiekracht

De betrouwbare beheersing van zeer complexe frees- en draaiprocessen zorgt voor een duidelijk concurrentievoordeel. Bewerkingsmachines die met oplossingen van HEIDENHAIN zijn uitgerust, vormen de ideale technologische basis voor dit meesterschap. Want kwaliteit en precisie staan bij HEIDENHAIN bovenaan en leveren de basis voor een betrouwbaar productieproces.

  • TNC-besturingen leveren nauwkeurigheid, productiviteit in een digitaal netwerk van order- en machinebeheer dankzij opties zoals Dynamic Precision, Dynamic Efficiency, Connected Machining en meer.
  • Encoders van HEIDENHAIN zijn de industriestandaard voor een hoge contournauwkeurigheid in closed-loop regelsystemen.
  • De HEIDENHAIN 3D-tastsystemen met de bijbehorende tastcycli zijn optimaal op elkaar afgestemd en verbeteren de nauwkeurigheid van de producten. Deze systemen vereenvoudigen en stroomlijnen het uitrichten en vermeten van producten en gereedschappen en vereenvoudigen het kalibreren van de machinekinematica voor en tijdens de uitvoering van het verspaningsproces.
  • De Aandrijf- en besturingstechniek van HEIDENHAIN spelen een belangrijke rol bij de combinatie van dynamische en zeer nauwkeurige contourbewegingen op bewerkingsmachines.
  • De monitoring software StateMonitor zorgt voor procesbetrouwbaarheid en efficiĆ«ntie in het digitale netwerk van productie systemen.