Demoweek 2017

Jaap Bazuin:

U bent van harte uitgenodigd voor de DEMOWEEK
Graag vestig ik uw aandacht op de aanstaande DEMOWEEK van 28 tot en met 31 maart 2017. Acht toonaangevende techniekbedrijven in Ede en Veenendaal, waaronder uiteraard HEIDENHAIN, openen hun deuren voor klanten en andere geïnteresseerden. De DEMOWEEK biedt hen een uitstekende gelegenheid om in een ontspannen sfeer de laatste innovaties op het gebied van machining, tooling, meten, software en automatisering te aanschouwen.

Aansprekend thema: Hoe maakt u het nu?

Het thema van de DEMOWEEK 2017 zal u ongetwijfeld aanspreken: Hoe maakt u het? De passie voor het makerschap is wat ons bindt. De moderne innovaties worden daarom deze DEMOWEEK geflankeerd door een nostalgisch tintje. We gaan bouwen! Bij elk bezocht bedrijf ontvangt u een passende bouwsteen.

Heeft u zes of meer bedrijven bezocht? Dan ontvangt u van ons een mooi geschenk dat uw welkomstgeschenk bij binnenkomst compleet maakt.

Smart manufacturing door ketensamenwerking

Acht deelnemers informeren bezoekers tijdens dit evenement over automatisering, precisiebewerking, multitasking, meettechniek, additive manufacturing en besturingstechniek. Alle belangrijke onderdelen die er samen voor zorgen dat een productieproces efficiënt doorlopen kan worden. Kortom: Smart manufacturing in levende lijve.

Een groot voordeel voor de bezoekers van deze samenwerking is dat de deelnemende bedrijven zich op een korte afstand van elkaar bevinden. Bezoekers kunnen zich dus in één dag laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van de verspanende industrie.

Specials van HEIDENHAIN

Specifiek voor HEIDENHAIN kan ik u melden dat we drie werkende verspanende machines laten zien, uiteraard uitgerust met onze besturingen. Waarbij bezoekers via schermen de onderlinge connectiviteit kunnen volgen. Ook tonen wij u onze innovatie op het terrein van besturingen met intuïtieve touchscreens. Nieuwe softwarefuncties, onder de naam "Dynamic Efficiency" en "Dynamic Precision", worden werkend op een machine gedemonstreerd.

Eveneens ziet u de mogelijkheden van Connected Machining, die elders in dit magazine beschreven worden. Hiermee bieden wij onze klanten de mogelijkheid tot een waardevolle efficiencyslag. Dat wij denken en ontwikkelen vanuit het te produceren onderdeel en ook de verspanende industrie tot in detail kennen, onderscheidt HEIDENHAIN van anderen. De gebruiker merkt dit direct aan het eindresultaat als zij onze systemen inzetten.

Zeer gedetailleerd model Fokker 100

Tijdens de DEMOWEEK laat HEIDENHAIN een bijzonder en zeer gedetailleerd windtunnelmodel zien van een Fokker 100 van het Nederlands Lucht- en Ruimtevaartcentrum (NLR). Dit model is gerealiseerd op een 5-assige freesbank, uitgerust met besturingen van HEIDENHAIN. In een interview in deze uitgave leest u meer over onze gewaardeerde klant NLR.

ACTIE: Gratis botsbescherming bij 3D-tastsysteem

Tot slot attendeer ik u graag op onze actie. HEIDENHAIN biedt nu een kwalitatief uitstekend en ‘compleet’ draadloos 3D-tastsysteem waarbij wij de optie botsbescherming gratis meeleveren. Bovendien zorgen wij voor een snelle montage, gebruiksinstructie én begeleiding tijdens de eerste fase van de productie. Met plezier demonstreren wij u de tasters tijdens de DEMOWEEK.

Ons team kan u, ook tijdens de DEMOWEEK, tot in detail informeren over de vele toepassingsmogelijkheden van onze geavanceerde producten. Vraag om de optimale oplossing voor uw bedrijfssituatie. Niet alleen kunnen wij onze systemen demonstreren; onder het genot van een hapje en een drankje in onze tijdelijke ‘Bayernstube’ adviseren wij u ook graag.

Het bezoeken van de DEMOWEEK is gratis. U hoeft hiervoor alleen maar een online ticket aan te vragen.

U bent van harte welkom!