Digital Semiconductor Event 2022:
Nieuwe dimensies voor de productie van halfgeleiders en elektronica

Ontdek technologieën zoals MULTI-DOF en TRANSFERABLE ACCURACY of EnDat 3, waarmee u meer nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en prestatievermogen voor Advanced en High-Performance Packaging of Chiplet en Wafer Bonding bereikt.

Meer informatie
Virtuele beurs voor metrologie en kwaliteitsborging: oplossingen die klanttoepassingen stimuleren

Momenteel spelen de automatisering en digitalisering van processen een belangrijke rol in de metrologie en kwaliteitsborging. Dienovereenkomstig zijn de productpresentaties op de virtuele beurs 2022 georiënteerd:

Meer informatie
Meer transparantie, procesveiligheid en efficiëntie:
De EMO-highlights 2021

Op de EMO 2021 had het nieuwe besturingsniveau TNC7 wereldpremière. Bovendien konden bezoekers vele andere nieuwigheden ontdekken met betrekking tot de digitalisering van de werkplaats en voor meer efficiëntie en procesveiligheid.

Meer informatie
Multifunctionele meetsystemen eenvoudig implementeren. De virtuele SPS 2020 van HEIDENHAIN

Ontdek spannende hoogtepunten op de virtuele SPS van HEIDENHAIN, die verschillende functies in één meetapparaat bieden en die u eenvoudig in uw systemen kunt integreren.

Meer informatie
EnDat: beproefde interfacetechnologie nu met eigen homepage

EnDat is de ideale interface voor digitale aandrijfsystemen en lagerstroomkringen met positiemeetsystemen voor de registratie van meetwaarden. Daarom profiteren machine- en installatiebouwers wereldwijd van de voordelen van gegevensoverdracht via EnDat. 

Meer informatie
De HEIDENHAIN-beurs 2020 voor de gereedschapsmachine.

Er is zo veel nieuws bij HEIDENHAIN. Ontdek deze innovatieve oplossingen en producten heel gemakkelijk op onze virtuele beurs. Hier en nu – ons innovatieve beursconcept maakt het mogelijk. We kijken uit naar uw bezoek!

Meer informatie
Nieuw tastsysteem TS 750 voor slijpen

Om de kwaliteit tijdens het proces te waarborgen, heeft HEIDENHAIN het uiterst nauwkeurige, robuuste werkstuktastsysteem TS 750 speciaal voor slijpmachines ontwikkeld. Het wordt gekenmerkt door zeer compacte afmetingen met een diameter van slechts 25 mm en bereikt een uitstekende tastreproduceerbaarheid.

Meer informatie
Hoeken meten – voor elke rondas een oplossing

De uitvoeringen van rondassen in gereedschapsmachines zijn divers. Het spectrum loopt van kleine, zeer snel draaiende assen zoals bij slijpspillen voor het slijpen van tandwielen tot zeer grote rondtafels, zoals ze in portaaldraaibanken te vinden zijn.

Meer informatie
Procesveiligheid schept concurrentievoordelen

De processen voor frezen en draaien worden steeds complexer. Deze veilig beheersen, betekent een duidelijk concurrentievoordeel. Gereedschapsmachines met oplossingen van HEIDENHAIN voldoen daarvoor aan de beste technische voorwaarden.

Meer informatie
Nieuwe opleiding tot TNC-specialist

Verspaners gezocht: steeds meer bedrijven klagen over een gebrek aan vakkundig personeel. Daarom biedt de TNC Club premiumleden nu het kwalificatieprogramma "TNC Fachkraft" (TNC-specialist) aan, dat ook beginners in een mum van tijd geschikt maakt voor het bedienen van de TNC-besturing. De instap is qua tijd flexibel en op elk moment mogelijk.

Meer informatie
TNC Club met nieuwe website

Van regionale workshops via evenementen tot thema's van leden: op de website van de TNC Club vinden CNC-experts belangrijke informatie overzichtelijk gepresenteerd. De TNC Club groeit en is inmiddels in vier landen vertegenwoordigd. Daardoor vinden CNC-experts nu alle voor hen relevante informatie overzichtelijk op de nieuwe website.

Meer informatie
Modulair hoekmeetsysteem ERP 1000: high-end-toepassingen opnieuw gedefinieerd

Met de nieuwe serie ERP 1000 breidt HEIDENHAIN zijn productprogramma van modulaire hoekmeetsystemen met optische aftasting uit. Dankzij de bijzondere eigenschappen definieert de serie ERP 1000 de mogelijkheden van hoekmeting bij high-end toepassingen opnieuw – niet alleen op het gebied van nauwkeurigheid, maar ook qua flexibele aanpassing aan de toepassing en qua robuustheid.

Meer informatie
Roterende encoders met DRIVE-CLiQ-interface: betrouwbaar en direct communiceren

Voor positiemeting in machines en installaties met Siemens-besturingen biedt HEIDENHAIN absolute roterende encoders met DRIVE-CLiQ-interface aan. Ze leveren positie- en bedrijfsgegevens betrouwbaar en direct aan de besturingen.

Meer informatie

Helaas zijn er voor uw filterselectie op dit moment geen resultaten.