Klartext 100% verklaard

Klartext is de taal waarmee u uw HEIDENHAIN besturingen programmeert, eenvoudig met dialoog op het beeldscherm. Om het u hierbij zo gemakkelijk mogelijk te maken, vindt u alle benodigde informatie helder en overzichtelijk verzameld op de zogeheten Klartext Portal.

Klartext Portal is vooral gericht op de informatie, trainingen en programmeervoorbeelden van de HEIDENHAIN-besturingen. Hier vindt u alle informatie helder gerubriceerd en digitaal eenvoudig toegankelijk en te downloaden.

Zoals technische informatie, handboeken, diverse verhelderende instructievideo’s en ook uw directe toegang tot alle HEIDENHAIN video’s op YouTube. De site, met de uitgebreide database, www.klartext-portal.de is een groeiende bron van informatie en hét portal voor alles wat met onze besturingen te maken heeft.

Ook artikelen in de vakpers, folders, brochures, documentatie, informatie over trainingen en ook alle verschenen uitgaven van het actuele Klartext-Magazine zijn direct beschikbaar.

Voor de Engelstalige versie; www.klartext-portal.com HEIDENHAIN biedt Klartext app. We bieden u nu eveneens een app voor het tijdschrift Klartext. Vooralsnog alleen Duitstalig. Hiermee kunt u het Klartext magazine eenvoudig en snel downloaden.

Interesse? www.klartext-portal.de/klartext-magazin/das-aktuelle-magazin/

Under construction
De Nederlandse versie van de KlartextPortal. En het goede nieuws? In de loop van 2017 zal HEIDENHAIN de Nederlandse versie van dit Klartext Portal bij u introduceren. Wij houden u op de hoogte.