Trainingen voor optimaal gebruik en gedegen onderhoud

HEIDENHAIN biedt ook in 2017 een uitgebreid opleidingspakket voor de juiste bediening, programmering én het onderhoud van o.a. besturingen. Voor bedienend personeel en ook voor de servicemonteur biedt HEIDENHAIN op maat gesneden trainingen. Met deze opleidingen kan de productiecapaciteit van boor-, frees- en draaibanken optimaal benut worden. Ook schept u zo de voorwaarden om concurrerend te werken.

Nieuwste besturingen in trainingslokaal
In ons vernieuwde trainingslokaal in Ede werken de cursisten met de apparatuur die zij in de praktijk gebruiken. Onze trainingsruimte beschikt ook over de nieuwste type besturingen. Twee productiemachines maken het mogelijk om de opgedane kennis direct in de praktijk te brengen.

Trainingen op maat
HEIDENHAIN biedt diegene die een bepaald thema uitgediept wil hebben, ook alle mogelijkheden. Een workshop of meerdaagse trainingen, er is veel mogelijk. Afhankelijk van het thema en de wensen van de opdrachtgever op locatie of in Ede. De data zijn in overleg. Voor details over onze trainingen

TNC-PROGRAMMEREN BASIS en TNC-PROGRAMMEREN VOOR GEVORDERDEN
zie onze website.

Servicescholingen
Ook de servicemedewerkers van een technische dienst of serviceverlenend bedrijf kunnen geschoold worden in het onderhoud van HEIDENHAIN-systemen. Of het nu gaat om de CNC-besturingen, datacommunicatie of de meetsystemen; afhankelijk van de benodigde kennis, kan een cursus uit modules opgebouwd en verzorgd worden.