Jobaanbod

Customer Value Engineer ( M/V )
Service-expert sturingen voor bewerkingsmachines

Na een doorgedreven opleiding ben jij onze applicatie-expert voor onze klanten die met onze sturingen werken. Jij creëert meerwaarde door de ideale match te ontwikkelen tussen onze producten en de klantbehoeften.

Ben je enthousiast over innovatieve CNC-technologieën en ook over de interactie tussen mechanica, elektronica en aandrijftechnologie in complexe machines? Ben je klaar voor een spannende taak die je de beste vooruitzichten biedt voor jouw toekomstige carrière? Dan ben je aan het juiste adres bij ons! Welkom in ons kantoor in Roosdaal!

Jouw taken:
Onze klanten met gereedschapsmachines vertrouwen op innovatieve NC-besturingen van HEIDENHAIN en ook op de topsteun waarmee we ze begeleiden. Omdat deze combinatie de optimale oplossing biedt voor de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten. Help ons daarbij. Je begint met een op maat gemaakte training in ons hoofdkantoor in Traunreut. Daar krijg je uitgebreide specialistische knowhow. Je ontwikkelt je tot een echte applicatie expert voor HEIDENHAIN-sturingen. Daarna ben je geschikt om onze klanten te ondersteunen - aanvankelijk in een team met collega's en zeer snel met eigen verantwoordelijkheid. Jouw focus: meerwaarde creëren voor onze klanten door hun het maximale uit onze sturingen te laten halen. Daarnaast ben je een bekwame partner voor alle technische vragen over onze CNC-sturingen en de expert in de analyse en correctie van problemen en fouten. Uiteraard kan je altijd vertrouwen op de steun van jouw gespecialiseerde collega's in België en in het hoofdkantoor in Duitsland. Je krijgt niet alleen een divers takenpakket maar ook uitgebreide ondersteuning bij je talentontwikkeling. Continue ontwikkeling is even belangrijk voor onze medewerkers als voor onze producten!

Jouw profiel:
Je hebt ervaring op het gebied van elektrotechniek, mechatronica of mechanica. Kennis van onze sturingen is een pluspunt maar zeker geen must. Hoe meer ervaring je hebt met PLC-programmering en programmeertalen zoals Python, hoe beter. Je bent in staat om complexe opdrachten doordacht uit te werken en om praktische oplossingen alleen of in een team te ontwikkelen.

Als je interesse hebt in deze job, kijken we vol belangstelling uit naar jouw sollicitatie bij Sven Peetroons, Tel 054 34 31 59, sven.peetroonsheidenhainbe

Wat wij bieden

Mensen, die iets doen bewegen en zich met passie voor hun opgaven engageren, zijn de motor, die HEIDENHAIN vooruitbrengt. Bij ons krijgt u de ruimte, het beste uit uw talenten te halen en u verder te ontwikkelen!

Wat u van ons kan verwachten:

  • moderne arbeidsplaatsen
  • een toekomstzekere vestiging
  • veel ontwikkelingsruimte
  • attractiev loon en winstdeelname
  • omvangrijk talentontwikkelingsaanbod

Wie we zijn

Spitstechnologie "Made in Germany". Daarvoor staat HEIDENHAIN sinds meer dan 125 Jaar. Als Pionier hebben we vele belangrijke mijlpalen in de meet-, sturings- en aandrijftechniek gezet. Met onze producten bereiken we vaak als eersten de vereisten voor een technologiesprong in de innovatiefste domeinen van de wereld. Internationaal succesvol, maar in Beieren, Duitsland thuis: 6000 medewerkers/-sters wereldwijd en 3000 medewerkers/-sters in ons hoofdkantoor in Traunreut, Duitsland dragen vandaag bij aan ons bedrijfssucces. In ons kantoor in België werken we met een toegewijd team van een zestal personen.

We zijn een honderdprocent dochter van de HEIDENHAIN-stichting, wiens hoofddoel is het langdurige en financieel onafhankelijk voortbestaan van de firma. Daarom investeren we disproportioneel veel in:

  • Research en ontwikkeling
  • Unieke productieprocessen
  • capaciteitsuitbreidingen
  • Opleidingen en talentontwikkeling