Tips en tricks van de service afdeling van HEIDENHAIN

Hebt u vragen over onderwerpen die betrekking hebben op onze klantenservice? 

In deze rubriek vindt u regelmatig nuttige informatie die u snel verder helpt bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Antwoorden op veelgestelde vragen

Waarschijnlijk hebt u het allang ontdekt: het gedeelte Service & Support op de nieuwe website van HEIDENHAIN. Hier vindt u alle informatie over de technische ondersteuning en service van HEIDENHAIN, maar ook een downloadcentrum voor documentatie en software of een mediatheek met video's. Vooral interessant voor u in het geval van service, kunnen de tips en de Frequently Asked Questions zijn. Want hier vindt u veel nuttige aanwijzingen die u kunnen helpen bij het analyseren en oplossen van uw problemen. 

Zo vindt u in de rubriek Tips de meldingen uit de laatste Service News. Het zoeken naar uw onderwerp vergemakkelijkt het filteren op thema's en productgebieden. 

Onder FAQ hebben wij een enorme schat aan vragen en antwoorden voor u samengesteld – niet alleen over serviceonderwerpen. Om het overzicht te behouden en snel bij uw gezochte antwoord te komen, zijn de FAQ's onderverdeeld in thema's, die u via een trefwoordenverzameling ook direct kunt oproepen. 

En als u hier de gezochte informatie niet vindt, kunt u op beide pagina's natuurlijk contact opnemen met onze verschillende hulplijnen.

Contactpersoon – Service

Service-ondersteuning

+32 54 51 52 10

service@heidenhain.be
Contactpersoon – Verkoop

Afdeling verkoop

+32 54 34 31 58

sales@heidenhain.be

HEIDENHAIN Service News

Onze nieuwsbrief HEIDENHAIN Service News, houdt u op de hoogte over de HEIDENHAIN Service afdeling.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang informatie en updates.