Tips en tricks van de service afdeling van HEIDENHAIN

Hebt u vragen over onderwerpen die betrekking hebben op onze klantenservice? 

In deze rubriek vindt u regelmatig nuttige informatie die u snel verder helpt bij uw dagelijkse werkzaamheden.

Controle- en testapparatuur - twee apparaten, veel mogelijkheden

Meetsystemen van HEIDENHAIN leveren alle informatie die nodig is wat betreft inbedrijfstelling en diagnose. Met controle- en testapparatuur van HEIDENHAIN hebt u praktische mogelijkheden om deze informatie te laten weergeven, te evalueren en de meetsystemen te analyseren. De PWT 100 is een testapparaat voor functiecontrole en afstelling, de PWM 21 een testapparaat voor de diagnose en afstelling van incrementele en absolute HEIDENHAIN-meetsystemen. Beide kenmerken zich door de eenvoudige bediening en vooral door de gemakkelijk te begrijpen weergave van de resultaten.

De PWT 100 is vooral bedoeld voor mobiel gebruik bij de functiecontrole van HEIDENHAIN-meetsystemen. Het apparaat heeft compacte afmetingen, een robuust ontwerp en een geïntegreerd 4,3"-touchscreen. De PWT 100 is de opvolger van de series PWT 10, PWT 17 en PWT 18, maar beschikt over een aanzienlijk grotere functionaliteit, die voortdurend wordt uitgebreid door middel van firmware-updates.

De PWM 21 overtuigt met bijzonder lage meettoleranties, kan worden gekalibreerd en beschikt bovendien over een zeer grote functionaliteit. Zo is naast gebruik bij de inbedrijfstelling en functiecontrole van meetsystemen ook een diagnose in een gesloten regelkring mogelijk. Samen met de ATS-software is de PWM 21 een compleet afstel- en testpakket. De functieomvang omvat een verbindingsdialoog, uitgebreide digitale uitlezingen, diagnosefuncties, montage- en testwizards, alsmede de weergave en wijziging van de geheugeninhouden.

HEIDENHAIN Service News

Onze nieuwsbrief HEIDENHAIN Service News, houdt u op de hoogte over de HEIDENHAIN Service afdeling.

Abonneer u op onze nieuwsbrief en ontvang informatie en updates.